×

Fă-ți concediul în Timișoara

Fă-ți concediul în Timișoara

Într-o perioadă în care vremea e prea capricioasă ca să poți conta pe un concediu la mare, ia în considerare alte opțiuni de vacanță. Poți începe prin a-ți cunoaște țara mai bine, și, dacă nu ai fost în Timișoara, să o vizitezi acum.

 

Chiar și pe timpul verii Timișoara oferă o mulțime de posibilități de agrement, și, mai mult decât atât, e vârf de sezon pentru evenimente culturale, festivaluri de muzică, film și artă. Îți oferim cu drag o cameră în hotelul nostru pentru un sejur memorabil, într-o locație pitorească, pe malul râului. Te vei relaxa în fiecare dimineață cu priveliștea falezei pline de viață, bucurându-te de ospitalitatea personalului nostru și a confortului pe care-l vei regăsi în camera ta. Fie că vei fi cazat alături de familie sau singur, toate acestea sunt la dispoziția ta zi de zi.

 

Apoi poți porni să descoperi orașul și să te oprești la una dintre celebrele cafenele din centrul orașului, sau chiar de pe mal ori din locațiile mai ascunse, dar la fel de pline de farmec. Timișoara este celebră pentru multitudinea de localuri pline de bun-gust, care îți oferă nu doar companie plăcută, ci și cafea excelentă, delicii culinare care te vor încânta și priveliști care mai de care mai speciale.

 

E momentul în care joie de vivre-ul bănățean se manifestă în toată splendoarea lui, iar noi te invităm cu cel mai mare drag să descoperi orașul și împrejurimile. Abia așteptăm să te primim la Hotel Savoy, iar pentru că așteptăm în acest sezon cât mai mulți oaspeți, le oferim în lunile iulie și august o reducere de 20% la cazare, aplicabilă odată cu rezervarea. Vezi mai multe despre această ofertă aici

Author

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*