×

Cel mai mare festival de muzică retro vine la Timișoara

Cel mai mare festival de muzică retro vine la Timișoara

Anul 2019 vine cu o surpriză pentru mulți dintre noi. Nu mulți știu că în luna mai, pe stadionul Dan Păltinișanu va avea loc cel mai mare festival dedicat muzicii anilor 80 și 90: Diskoteka.

Cei mai îndrăgiți artiști vor urca pe scenă și vor transmite publicului timișorean nu doar nostalgie, ci vor păși împreună într-o epocă iubită de oameni de toate vârstele. Așa că, dacă nu ți-ai făcut încă planuri pentru vară, poți să îți faci acum și să profiți de prețul redus al biletelor.

Ia în considerare și faptul că ai cazare la Hotel Savoy, în apropiere de stadion, iar după party vii și te relaxezi în camera ta, departe de agitație și totuși în centrul orașului.

Iata o listă cu toți artiștii care vor cânta la eveniment:

No Mercy, Sabrina, Mr President, Captain Jack, Modern Talking, Ace of Base, Dr Alban, CC Catch, Sandra, Boney M, Ricchi e Poveri, Haddaway, East 17, Alphaville, Nana, Admiral C4C și mulți alții, împreună cu DJ și MC din România.

Diskoteka se anunță a fi unul dintre cele mai interesante evenimente din ultimii ani în Timișoara și promite să miște publicul din această zonă a țării și nu numai.

 

Author

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*