×

Iulius Town – cel mai nou și ambițios proiect al Timișoarei

Iulius Town – cel mai nou și ambițios proiect al Timișoarei

S-a inaugurat de curând proiectul Iulius Town, care s-a dovedit a fi cea mai mare investiție din regiune. Planul proiectului a constat în integrarea celui mai mare mall din estul Europei, Iulius Mall, într-un spațiu care oferă vizitatorilor atât opțiuni de entertainment, cât și de shopping, și, nu în ultimul rând, clădiri importante de birouri care au sediile în acest cartier.

Finanțatorii și sponsorii acestui proiect își doresc ca ansamblul să atragă public și din orașele învecinate din România, dar și din străinătate, din țări precum Serbia sau Ungaria. Dar, desigur, sunt bineveniți turiștii de pretutindeni.

Iulius Town este situat în centrul orașului și este cel mai important proiect imobiliar inaugurat în 2019 în întreaga țară. Pe lângă acestea, Iulius Town reueșește să doboare și alte recorduri: cea mai mare suprafață de retail din afara Bucureștiului și cea mai mare ofertă de spații de birouri clasa A (luând în considerare această regiune).

Branduri internaționale, cele mai noi concepte de magazine disponibile în Europa şi o varietate de cafenele și restaurante tematice, cu terase şi privelişte spre zona verde promite că Iulius Town va fi centrul de interes pentru cei care vor să viziteze Timișoara. Traficul anual estimat este de 20 de milioane de vizitatori.

Shoppingul este punctul forte al mall-ului, cu peste 450 de magazine și standuri comerciale, însă oferă posibilități cum ar fi cel mai mare centru de fitness din România, sau Cinema City, cu un cinema multiplex cu 12 săli și VIP cinema, cu cină și film în sistem all inclusiv.

Iulius Town Outdoor – Iulius Gardens

Proiectul outdoor al Iulius Town a presupus o investiție enormă și a fost proiectat de o echipă de designeri, peisagiști și specialiști din Italia, Germania și România. Aproximativ 12 mii de arbori și arbuști au fost transportați cu peste 500 de autocamioane și fac parte dintr-un spațiu verde impresionant, care oferă publicului opțiunea de a se destinde în aer liber. În Iulius Gardens poți găsi un lac de 800 mp, carusel venețian etajat pentru copii, foișor, alei de promenadă și piațete pentru evenimente și târguri.

Te așteptăm cu drag în Timișoara dacă dorești să vizitezi cel mai important proiect realizat aici în ultimii ani. Hotel Savoy îți stă la dispoziție cu spații de cazare în confort deplin, în apropierea acestuia.

Author

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*