×

Vizitează Timișoara iarna aceasta. Ce poți vedea în oraș în luna decembrie

Vizitează Timișoara iarna aceasta. Ce poți vedea în oraș în luna decembrie

În prag de sărbătoare, Timișoara și-a schimbat înfățișarea. Dacă te hotărăști să vizitezi orașul în luna decembrie, te așteaptă o feerie de lumini și culori în Piața Victoriei, la cea de-a XIII-a ediție a Târgului de Crăciun.

Aici, aproximativ 550.000 de beculețe aprinse creează o atmosferă de vis în centrul orașului, iar 100 de căsuțe te așteaptă cu bunătăți din Banat și nu numai, cu lucruri realizate manual de mâini iscusite precum obiecte vestimentare sau decorative, cu bijuterii sau suveniruri.
Târgul va fi deschis zilnic, între orele 10:00 și 22:00, iar în fiecare zi au loc spectacole și concerte de sezon, dedicate atât celor mici, cât și celor mari, astfel că dacă te hotărăști să vizitezi Timișoara alături de familie, cu siguranță veți găsi ceva pe gustul fiecăruia în orașul de pe Bega, în fiecare zi a lunii decembrie.

Moș Crăciun ajunge la Târgul de Crăciun din Timișoara pe 19 decembrie. O zi mai târziu, pe 20 decembrie, pe scena din centrul orașului vor urca Phoenix, Cargo, Pro Musica și Sonatic, în cadrul concertului Rock pentru Revoluție – concertul care va comemora 30 de ani de la declanșarea Revoluției din 1989.

Până atunci, însă, dacă vizitezi Târgul de Crăciun de la Timișoara, poți merge la patinoarul instalat în Piața Libertății și, atunci când îți este frig, te așteptăm cu o cameră călduroasă la Hotel Savoy.

Author

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*