Pentru întreaga familie

Sperăm să revii în Timișoara. De aceeam fie că ești singur sau călătorești însoțit, primești tot confortul de care ai nevoie. Poți alege cameră dublă sau individuală, apartament sau cameră twin.

La pas prin centrul Timișoarei

Atât de aproape de km 0, hotelul nostru se află în apropierea celor mai importante puncte de atracție din oraș. Poți ajunge la timp la orice întâlnire de afaceri sau eveniment important, fiind aproape de toate mijloacele de transport.

Gustă din Epoca de Aur

Îndrăgostește-te de Timișoara, simțind aroma din Mica Vienă a unei epoci care parcă încă n-a trecut. Cele mai frumoase imagini din oraș se află la o plimbare distanță de hotelul nostru. Indiferent ce vânt te aduce prin oraș, te găzduim cu plăcere. Aflat chiar pe malul râului Bega, Hotel Savoy oferă priveliști de nesurclasat, o oportunitate în plus de a vizita orașul într-o escapadă romantică.

 

Sală de fitness

Sală de fitness

Dacă vrei să te menții în formă chiar și când ești în vacanță, sala de fitness este cel mai la îndemână și cea mai rapidă metodă. 

Restaurant

Restaurant

Restaurantul te așteaptă zilnic pentru a-ți îndeplini orice dorință culinară, de la micul dejun, la un prânz de afaceri sau o cină romantică. 

Parcare

Parcare

Dacă te deplasezi cu mașina sau motocicleta, Hotel Savoy îți oferă loc de parcare privat și retras, supravegheat pe toată durata zilei.

Sala de conferințe

Sala de conferințe

Avem două săli de conferințe cu 16, respectiv 30 de locuri, sau 55 de locuri în aranjament teatru, dotat cu toate dispozitivele necesare. 

Saună

Saună

Dacă vrei să-ți petreci timpul liber relaxându-te, cu atât mai mult dacă te afli într-o călătorie de afaceri, îți punem la dispoziție sauna. 

Recepție 24/7

Recepție 24/7

24 de ore din 24, 7 zile din 7, recepția Hotel Savoy este deschisă pentru orice întrebări și informații sau pentru servicii personalizate.