Pășește în anii '20

Îndrăgostește-te de Timișoara, simțind aroma din Mica Vienă a unei epoci care parcă încă n-a trecut. Cele mai frumoase imagini urbane se află la o plimbare distanță de hotelul nostru. Indiferent ce vânt te aduce prin oraș, te găzduim cu plăcere într-un hotel cu istorie – Hotel Savoy Timișoara.

16°C
06:43 AM

Transfer aeroport

Călătorești cu avionul?

Pentru rezervarile cu o durata de minim doua nopti iti oferim transfer aeroport gratuit, în intervalul orar 07:00 – 19:00 și în limita disponibilității. Întrucât șoferul aparține de Hotel Savoy, disponibilitatea trebuie confirmată de recepție. Cererea de transfer trebuie facuta cu cel putin 24 de ore inainte de ora solicitata pentru transfer.

TEL: +40.256.249.900

.

CONTACT

Hotel Savoy Timișoara

Expresia stilului care ne reprezintă

Patru stele de excelență garantează confortul și relaxarea pe care ți le oferă apartamentele. Atmosfera emană eleganța legendară a anilor care stau sub distincția stilului art deco. Sofisticarea stă mereu în simplitate, iar în amenajarea încăperilor transmitem această eleganță.

Timișoara noastră

Pornind de la ideea că orașul se pregătește pentru anul 2021, te ajutăm să descoperi începuturile dezvoltării culturale, prin varietatea de evenimente pe care  le punem aici în valoare.

Tur prin hotel

Ne dorim ca oaspeții noștri să-și amintească de Timișoara cu drag. Fie că ești singur sau însoțit, te bucuri de confortul. Poți alege cameră dublă sau individuală, apartament sau cameră twin.

Oferte speciale

De fiecare dată căutăm să ne răsplătim clienții cu mici atenții. De aceea, aducem ceva nou în oferta noastră. Urmărește-ne și fii la curent cu discounturi speciale, gratuități și alte surprize.