Servicii Hotel Savoy

Beneficiezi de transfer aeropor și multe altele 

Room service, spălătorie, curățătorie chimică, serviciu de călcătorie, lustruire pantofi, închirieri auto, birou de turism, fax/copiator, transfer de la/către aeroport. Pentru rezervările de cel putin două nopti îți oferim transfer aeroport gratuit, în intervalul orar 07:00 – 19:00 și în limita disponibilității. Întrucât șoferul aparține de Hotel Savoy, disponibilitatea trebuie confirmată de recepție.

Îndrăgostește-te de Timișoara, simțind aroma din Mica Vienă a unei epoci care parcă încă n-a trecut. Cele mai frumoase imagini din oraș se află la o plimbare distanță de hotelul nostru. Indiferent ce vânt te aduce prin oraș, te găzduim cu plăcere. Aflat chiar pe malul râului Bega, Hotel Savoy oferă priveliști de nesurclasat, o oportunitate în plus de a vizita orașul într-o escapadă romantică.

 

Restaurant

Restaurant

Restaurantul te așteaptă cu o largă varietate de rețete proprii, fiind renumit pentru preparatele clasice din bucătăria internațională.

Sală de fitness

Sală de fitness

Dacă vrei să te menții în formă chiar și când ești în vacanță, sala de fitness este cel mai la îndemână și cea mai rapidă metodă. 

Bar

Bar

Te poți bucura de o seară relaxantă în incinta barului, acolo unde specialiștii noștri te așteaptă să savurezi un cocktail răcoritor. 

Parcare

Parcare

Parcarea este gratuită, în limita disponibilității. Nu putem garanta disponibilitatea unui loc de parcare și nu se pot face rezervări.

Recepție 24/7

Recepție 24/7

24 de ore din 24, 7 zile din 7, recepția Hotel Savoy este deschisă pentru orice întrebări și informații sau pentru servicii personalizate.

SERVICII ADIȚIONALE

Saună

Saună

Îți punem la dispoziție sauna, care poate atinge temperaturi de 80-90 de grade și o umiditate de 10-15% care poate fi crescută.  

Transfer

Transfer

Anunță din timp la recepție ora la care vei ajunge și îți putem asigura gratuit transferul de la aeroport.

Wi-Fi

Wi-Fi

Rămâi în contact cu cei dragi sau lucrează nederanjat și în liniște chiar și dacă ești în deplasare prin conexiune wi-fi.

Sala de conferințe

Sala de conferințe

Avem două săli de conferințe cu 16, respectiv 30 de locuri, sau 55 de locuri în aranjament teatru, dotat cu toate dispozitivele necesare.