Servicii Hotel Savoy

Beneficiezi de transfer aeropor și multe altele 

Room service, spălătorie, curățătorie chimică, serviciu de călcătorie, lustruire pantofi, închirieri auto, birou de turism, fax/copiator, transfer de la/către aeroport. Îți oferim transfer aeroport gratuit, în intervalul orar 07:00 – 19:00 și în limita disponibilității. Întrucât șoferul aparține de Hotel Savoy, disponibilitatea trebuie confirmată de recepție.

Îndrăgostește-te de Timișoara, simțind aroma din Mica Vienă a unei epoci care parcă încă n-a trecut. Cele mai frumoase imagini din oraș se află la o plimbare distanță de hotelul nostru. Indiferent ce vânt te aduce prin oraș, te găzduim cu plăcere. Aflat chiar pe malul râului Bega, Hotel Savoy oferă priveliști de nesurclasat, o oportunitate în plus de a vizita orașul într-o escapadă romantică.

 

Sală de fitness

Sală de fitness

Dacă vrei să te menții în formă chiar și când ești în vacanță, sala de fitness este cel mai la îndemână și cea mai rapidă metodă. 

Restaurant

Restaurant

Restaurantul te așteaptă cu o largă varietate de rețete proprii, fiind renumit pentru preparatele clasice din bucătăria internațională.

Parcare

Parcare

Parcarea este gratuită, în limita disponibilității. Nu putem garanta disponibilitatea unui loc de parcare și nu se pot face rezervări.

Sala de conferințe

Sala de conferințe

Avem două săli de conferințe cu 16, respectiv 30 de locuri, sau 55 de locuri în aranjament teatru, dotat cu toate dispozitivele necesare. 

Saună

Saună

Îți punem la dispoziție sauna, care poate atinge temperaturi de 80-90 de grade și o umiditate de 10-15% care poate fi crescută.  

Recepție 24/7

Recepție 24/7

24 de ore din 24, 7 zile din 7, recepția Hotel Savoy este deschisă pentru orice întrebări și informații sau pentru servicii personalizate.