Datorita restictiilor impuse de autoritati, urmatoarele servicii nu sunt disponibile:

- transfer de la si la aeroport

- sauna

- sala de fitness

 

Due to national authorities restrictions, bellow services are not available for the moment:

- airport transfer

- sauna

- fitness room

Tranfer aeroport / Airport transfer

Pentru rezervarile cu o durata de minim doua nopti iti oferim transfer aeroport gratuit, în intervalul orar 07:00 – 19:00 și în limita disponibilității. Întrucât șoferul aparține de Hotel Savoy, disponibilitatea trebuie confirmată de recepție. Cererea de transfer trebuie facuta cu cel putin 24 de ore inainte de ora solicitata pentru transfer.

For reservations of at least 2 days we offer airport shuttle services, free of charge, between 07:00 – 19:00 and within the availability range. Driver availability must be confirmed at the reception and the transfer request must be made at least 24 hours before the time requested for the transfer.

 

Parcare / Parking

 

Parcarea este gratuită, în limita disponibilității. Nu putem garanta disponibilitatea unui loc de parcare și nu se pot face rezervări.

Parking is free of charge, but we can’t guarantee availability and no reservations can be made.

Sali de conferinta / Conference rooms

Avem două săli de conferințe cu 16, respectiv 30 de locuri, sau 55 de locuri în aranjament teatru, dotat cu toate dispozitivele necesare. 

Two conference rooms with 16, 30 or 55 seats, equipped with all the necessary technical devices and more.

Sauna

Îți punem la dispoziție sauna, care poate atinge temperaturi de 80-90 de grade și o umiditate de 10-15% care poate fi crescută.  

Relax in the sauna, under temperatures up to 80-90 degrees and adjustable humidity up to 10-15%.

Fitness

Dacă vrei să te menții în formă chiar și când ești în vacanță, sala de fitness este cel mai la îndemână și cea mai rapidă metodă. Accesul in sala de fitness este gratuit

If you want to keep fit while on holiday, the fitness room is the most handy and fastest method. Acces in the fitness room is free for all our guests